Uppoudun aina silloon tällöön muistelemahan vanhoja asioota (onko se vanhuuden merkki), sellaasia, jokka on ollu hauskoja ja naurattanu jälkeenpäinkin. Yks oli sellaanen, josta vois puhua naisen logiikkana. Tästä on aikaa jo yli kymmenen vuotta. Olin naisystäväni kans menos johonkin ja auto piti tankata. Oltihin siis ystäväni autolla ja hän oli kuski. Uskallan kertoa tämän, ku tiedän hänen ittensäkin kertonehen tätä muille.

Menimmä siis tankille. Kuski nousi autosta ja tuli melkein samantien takaasin. Tankki oli toisella puolella autoa. No ei mitään, kierrettihin mittarien toiselle puolelle. Ja uusi yritys, kuski nousi autosta ja mä kans ku ajatelin, että jos se tarttis vaikka apua. Me molemmat huomasimma yhtäaikaa saman asian ja pyrskähdimmä nauramahan ja siitä ei meinannu loppua tulla, jalat ristis me nauroomma. Tietysti tällaases tapaukses aina on silminnäkijööötä. Naapurimittarille tuli just silloon nuori mies, joka kattoo meitä vähä pitkää.

Auton tankki oli edelleen toisella puolella, ku me olimma vain kiertäny mittarin toiselle puolelle. Olis siis pitäny kääntää auto tai ajaa mittarin viereen niin, että apukuskin puoli olis mittarin vieressä. Mutta naisen logiikalla kierrettiin vain mittaria ku kissi kuumaa puuroa. No tulihan se auto tankattua lopulta. Monta kertaa on tätä tapausta huvittuneena muisteltu.